Nina Hämäläinen & Suvi Pitkänen on ühed Soome seksikaimad DJ’d ja Playboy-staarid. Babes DJ nime all on tüdrukud plaate keerutanud paljudes klubides ja mitmetel festivalidel. Täna toome teieni intervjuu kuuendat kuud lapseootel kauni Suvi Pitkäneniga, kes juba mõnda aega töötab nime all “Suvi B”.

“Oleme aastaid töötanud modellidena aga ühel hetkel soovisime haaret laiendada ning hakkasime Babes DJ nime all plaate keerutame nii klubides kui ka erinevatel festivalidel. Pole kõige tavalisem, et korraga mängib plaate kaks kaunist tüdrukut. Meid on kutsutud isegi Prantsusmaale,” räägib ka Ohmygossip Couture’ile poseerinud kaunis Suvi Pitkänen Ohmygossip.ee-le, kuidas tema DJ-karjäär alguse sai.

“Olen alati soovinud töötada ka välismaal, teeme selle nimel kõvasti tööd. Minu praegune tuntus on vaid algus — tahan ennast maailmas tuntuks teha nii DJ kui modellina. Esimesed sammud on selleks juba ammu tehtud!”

“Olen õppinud, et kõige tähtsam on uskuda iseendasse,” räägib Suvi Ohmygossip.ee’le. Vaatamata sellele, et Suvi on hetkel lapseootel, ei ole ta veel oma mõtlemist ega kiiret elutempot alandanud ning on endiselt agar, toimekas ja karjäärile pühendunud. “Ei tohi kuulata teiste inimeste õelaid tagarääkimisi. Selleks on tihti tarvis enesekindlust ning ei tohi unustada, mida sa teed ning kuhu püüdled.”

“Vabal ajal armastan kõige rohkem sporti ning pidutsemist, kuigi, vahel on lihtsalt kodus olemine veel vaat et kõige parem. Lõõgastumine ja puhkus on väga olulised, sest mul on tihti pikad tööpäevad ning palju tuleb ette ka tööreise.”

Suvi B paljastas Ohmygossip.ee’le ka oma ilunipi. “Kannan alati meigikohvrit endaga kaasas! Värske väljanägemine on minu jaoks oluline, kuigi, päris tihti ei värvi ma ennast nädala sees üldse. Less is more!”

Suvi Pitkänen Ohmygossip1
© Ohmygossip Couture
(Modell: Suvi Pitkänen
)