Armsad lugejad, meil on teile kaks rõõmsat ja moodsat teadaannet! Meie veebiportaalid Gossip.ee ja Ohmygossip.com koostöös Ladina-Ameerikas alustanud populaarse brändi “Ohmygossip Couture’iga” hakkab juba novembrist välja andma eksklusiivset moeeri. Samuti on meil heameel teatada, et Ohmygossip Couture valis Eestist oma siinse tiimi juurde ametliku profimeikari!

Augustis lisas “Ohmygossip Couture” endale ridadesse kolm uut kaunist reklaamnägu (Triin Tulev’i, Breth Tootsi ja Marianna Link’i) ning samuti valis läbi tiheda sõela endale Eestist ametliku fotograafi, kelleks sai tunnustatud ning suurte kogemustega Ingrid Roose.

“Oktoobris sõelusime läbi kümneid Eesti meigikunstnike profiile ning koostöös Ohmygossip Couture’i siinse esifotograafi Ingrid Roosega valisime ka ametliku meigikunstniku, kelleks sai profimeikar Lana Vallo. Lana kasuks rääkis nii loov lähenemine oma tööle, korralik portfolio ning mitmed soovitajad,” räägib Ohmygossip Couture’i esindaja Helena-Reet Ennet.


Ohmygossip Couture

                   ——————♥—♥—♥——————


Veebiportaalid Gossip.ee & Ohmygossip.com

                   ——————♥—♥—♥——————


Fotograaf Ingrid Roose www.ingridroose.com

                   ——————♥—♥—♥——————


Lana Vallo Meigistuudio www.make-up.ee

 

                   ——————♥—♥—♥——————              

Loe lisaks:
Ohmygossip Couture modellideks said Marianna Link, Breth Tootsi ja Triin Tulev
Aastal 2008 Ladina-Ameerika turul alustanud rõiva- ja aksessuaaribränd “Ohmygossip Couture” valis Eestist oma ridadesse kolm uut kaunist modelli – Triin Tulev’i, Breth Tootsi ja Marianna Link’i, teatab Gossip Media OÜ.

Ohmygossip Couture tutvustab brändi uusi kauneid reklaamnägusid!
Möödunud nädalal valis 2008. aalstal esmakordselt Ladina-Ameerika turul alustanud aksessuaari- ning rõivabränd “Ohmygossip Couture” oma ridadesse kolm uut kaunist, tuntud & säravat modelli – Breth Tootsi ; Triin Tulev’i ja Marianna Link’i!

Ohmygossip Couture e-shop