OHMYGOSSIP – Minu mees ei ole küll eestlane, kuid lugedes Katrin Lust´i blogi “Miks on rase naine oma mehe jaoks rõve?” tekkis minus tung sellele teemale vastu rääkida. Just nende meeste nimel keda mina tunnen ja tean, ning kes on saanud isaks ja armastasid kõike mis rasedus kaasa tõi, nii raseduse ajal kui ka pärast!

Alustaks seda juttu siis sellega, et Eesti mehi on erinevaid. Kellele meeldivad lapsed, kellele mitte! Kellele meeldivad teiste lapsed, aga ise ei taha. Ja täpselt samamoodi on mehi, kes armastavad kõhukesega naist ja kes mitte… Kuid MINA ei suuda ette kujutada, mis mees see selline on, kes OMA rasedat naist vaatab ja mõtleb endamisi, et ta on rõve!

Kõik see teema on nii lahtise otsaga ja ei tohiks kedagi üldistada! (Olen seda ise teinud ja olen eksinud. Vigadest õpitakse!) Olen valmis vanduma, et Eestis on palju armastavaid isasid ja oma rasedaid naisi armastavaid mehi, kes ei suuda naise kõhust ja kurvidest käsi eemale hoida!!! Arvan, et rasedal naisel on lööki sama palju kui mitte rasedal ja midagi muuta see küll ei tohiks! Rasedus pole miski haigus, et peaks eemaletõrjuvalt meiega käituma!!!

Kõhus on siiski üks suur osa mehest! Miks peaks mees tagasi tõmbuma ja mitte seda kõhtu hellitada ihaldama? Seks raseduse ajal võib olla mehe jaoks lihtsalt uus ja võib-olla ta kardab naisele “haiget” teha! Siiski, ka mehed oskavad olla hellakesed ja mõte, et naise sees kasvab
õrnuke-hellake-imepisikene laps, võib ära hirmutada! Kuid kui sellel teemal ei räägita, on normaalne, et 9 kuud ilma ollakse! Kõigest peaks rääkima! Alati!

Rasedal siiski hormoonid möllavad ja kui erinevatel teemadel suud puhtakse ei räägita, võib juhtuda, et naine lihtsalt kujutab endale ette, et ta on rõve ja mees ei taha teda!

Minu arvates raseduse ajal, meestele need uued kurvid on just huvitavamad ja eksootilisemad, kui kunagi varem. Naine muutub ihaldusväärsemaks kui kunagi varem! Juba mina, kes ma olen naine, armastan rasedaid! Nende silmades on seda ilu rohkem kui varem! Olgu nende tujudega kuidas on, rase naine on ahvatlev! Ja ma ei räägi seda kõike seepärast, et ma praegu ka ise rase olen, vaid seepärast, et minu seltskonnast on just praegu tohutult palju naisi rasedad ja mul on kahju nende meestest, kes Katrin Lusti blogi lugesid ja pidid ennast mingil määral puudutatuna tundma!

Siinkohal annan ma võimaluse paaril inimesel, kes on eestlased ja ISAd, sellel teemal sõna võtta!

Tõnis näiteks arvas selle teema kohta nii: “Rase naine on üliseksikas. Kui naine ise just ei taha raseduse ajal seksuaalselt aktiivne olla, ei saa küll mingit põhjust olla, miks mitte naist puudutada.”

Ragnar: “Rase naine on maailma seksikaim. Juba see pilk naise silmis. Ma ei ole iial kuuulnud, et rase naine muutuks rõvedaks. Tutvusringkonnas neid rasedusi ikka olnud. Teine asi on see kui isane on valmis püksilukku avama kuid vastutama mitte ja vehkat teeb. Aga see ei ole seotud sellega, et rase naine peaks olema rõve. Kus kohast selline info välja on otsitud? Nii palju kui on inimesi on ka arvamusi ja nägemusi. Kuid kes iganes seda väitis, peaks kuulama hääli oma peas vähem. Ja mitte meeste kaela veeretama.”

Tunnen kaasa  kõikidele naistele, kes on endale sellist sorti mehe kõrvale leidnud, kuid kas seda Eesti mehe pilkamist ja nende ühte patta panemist oli ikka vaja? Kui üks mees sajast peab oma naist rõvedaks, kas siis kohe teised mehed peavad ka sellised olema?

Mainin ka ära, et mees, kes oma raseda naise kõrvalt teise naisega voodis käib, on lihtsalt loll — pikemalt seda teemat arutada pole mõtet! Loodan, et naine on nii tark, et jätab sellise tolguse maha ja nõuab alimente! Punkt!

Veel… Kõikidele naistele, kes on rasedad: Tundke ennast teistest kõrgemal! Teis on midagi vapustavat, mida paljud ihaldavad! Ärge muretsege liialt ülekilode pärast! Teil on terve elu aega neid maha raputada! See on vapustav moment elus, mis ei pruugi enam korduda! Nautige!