Miss Earth 2011 võistlusel Tais kannavad Ohmygossip Couture’i Miss Earth Brazil Driely Bennettone, Miss Earth France Mathilde Florin, Miss Earth Norway Marion Dyrvik ja loomulikult ka Miss Earth Estonia Xenia Likhacheva!

Miss Earth 2011 on iludusvõistlus, mis toimub nüüdseks juba üheteistkümnendat korda. Tänavu sõidavad Miss Earth’ile 62 maa kauneimad ja andekaimad neiud. Võistlus peetakse Tais, lõppfinaal on Bangokis 3.detsembril 2011, kus Miss Earth 2010 Nicole Faria Indiast annab üle oma missikrooni järgmisele võitjale.

Ohmygossip Couture on taas välja valinud õnnelikud kaunitarid, kellega hakatakse koostööd tegema. Seekord said võimaluse Miss Earth 2011 võistlusel Ohmygossip Couture’i kanda Prantsuse, Norra, Brasiilia ja Eesti miss. “Kõik valitud tüdrukud on silmatorkavalt kaunid, kuulsad, omapärased ning kannavad ideaalselt edasi Ohmygossip Couture’i sõnumit – Celebrity style for beautiful people!

 

“Üks Ohmygossip Couture’i pikaajalisi traditsioone on teha koostööd erinevate maade esikaunitaridega — reeglina sõlmitakse koostöö & sõprussidemed kas kohalike kuulsuste, misside või modellidega. Valime alati suurvõistlustelt oma lemmikud, keda toetame ning vaid valitud saavad võimaluse olla ka Ohmygossip Couture’i reklaamnäod. Ohmygossip Couture’il on lisaks ametlikele reklaamnägudele esindajaid pea igal maal. Miss Earth 2011 võistluselt on meile siiani enim silma jäänud Miss Earth Brazil Driely Bennettone‘i, Miss Earth France Mathilde Florin‘i, Miss Earth Norway Marion Dyrvik‘i ja Miss Earth Estonia Xenia Likhacheva, kellega on juba koostöö sõlmitud ja kavandatud.”

“Ohmygossip Couture toetab misse stiilsete ja seksikate vabaaja toppide ning ka disainerehetega. 2008. aastal Ladina-Ameerika turul alustanud tuntud ja armastatud bränd aitab kindlasti tüdrukutel silma paista — meie säravates värvides, rõõmsad ja silmatorkavad topid pole kunagi ühtegi kandjat meeldiva tähelepanuta jätnud. Nahasõbralikud, naturaalsed ja kerged topid on parim igapäeva rõivas soojas kliimas,” räägib brändi esindaja Helena-Reet Ennet.

Ohmygossip Couture teeb tihedat koostööd ka Gossip Media OÜ portaalidega Gossip.ee ja Ohmygossip.com, mis on maailma suurimate missivõistluste (Miss Universe, Miss Earth, Miss Asia Pacific) ametlikud akrediteeritud meediapartnerid. Seoses sellega saavad välja valitud missid  ka Ohmygossip Couture’i poolt kinni makstud massiivse meediakajastuse kõigis Gossip Media OÜ meediaväljaannetes.”

(READ IT IN ENGLISH)

Miss Earth France Mathilde Florin:




Miss Earth Norway Marion Dyrvik:


Miss Earth Brazil Driely Bennettone
:

Miss Earth Estonia Xenia Likhacheva:

Loe lisaks:

Liitu Miss Earth 2011 Facebook’i lehega SIIN

Miss Earth 2011 Live Updates

Reklaam:


Visit Ohmygossip Couture e-SHOP’s HERE & HERE