Aston Kutcher (33) ja Demi Moore (38) peavad omavahel ära jagama 292 miljonit dollarit. Paar ei ela enam koos. “Nad on juba kuid eraldi elanud,” ütleb allikas nädalalehele Star.

Möödunud reedel oli Ashton Kutcher’il ja Demi Moore‘l pulma-aastapäev. Abiellumisest on möödas kuus aastat. Samal päeval lõbutses Kutcher teise naisega. Kõigepealt pidutses ta sõpradega ööklubis Fluxx San Diegos ja pärast seda veetis öö blondi Sara Leal’iga (galerii pildil) Hard Rock hotellis. “Me oleme lahus, aga avalikkus ei seda veel,” ütles näitleja Leal’e.

Abielu purunes juba kuid tagasi. Ashton Kutcher viibis menusarja “Kaks ja pool meest” võtetel. Samal ajal toimusid New Yorgis filmi “Magic Mike” võtted, milles Demi Moore’l on roll. Kui Kutcher abikaasat filmivõtetel külastas, sai selgeks, et suhet pole enam võimalik päästa.

Ees seisab üks Hollywoodi kalleimaid lahutusi. Kahepeale ulatub paari vara 292 miljoni dollarini ning see kasvab pidevalt. Kutcher on TV kõige kõrgemini tasustatud näitleja ja teenib komöödiasarjas üle 700 000 dollari osa pealt.

 

 

 

 

 

 

 

 

[ot-gallery url=”gallery/demi-moore-ja-ashton-kutcheri-vahel-l%c3%a4heb-jagamisele-292-miljonit-dollarit”]