Ohmygossip.ee rubriigi Mehelt naisele seekordne vastaja on saatest “Tantsud tähtedega” treeneri rollis olnud Mairold Millert, kes peab ka baarmani ametit ning on kirglik pokkerimängija. Naised, mõnusat lugemist, loodame, et saate oma põletavatele küsimustele vastused!

Kas naine peab olema trenditeadlik?
Usun, et enamus naised sünnivad sellise geeni lisaga.

Kas suhtes on olulisem hea klapp vaimsel või füüsilisel tasemel?
Minu arust ei ole muud moodi võimalik kui, et need kaks asja peavad tasakaalus olema.

Kas petmist saab andestada?

Mina kindlasti ei andestaks, aga no see on iga inimese enda otsustada.

Naine, kas meigitud või loomulik?

Kellele ei meeldi loomulikult ilusad naised? Samas on kohti, kuhu minnes on arvatavasti kasulik õrn meik teha ka kõige loomulikumalt ilusal naisel.

Reklaam:

Külasta Ohmygossip Couture’i e-poodi

 

Mis loob suhtes turvatunde?
Usaldama peab ja tundma, et ka sind usaldatakse.

Rindade suurus, oluline või mitte?

Minu jaoks see ei ole oluline, pigem meeldib väga heas vormis keha üldiselt.

Naine teenib rohkem, kui mees, on see probleem?

Kui mees saab oma kohustused tasutud ja rahast otseselt puudu ei jää, siis pole ju vahet palju naine teenib. Kui aga mees ilmselgelt elab üle oma võimete ja naise rahakoti peal liugu laseb oleks ju natuke piinlik.

Kas teie laseksite oma pruudil/naisel alasti poseerida mõnes meesteajakirjas? Kuidas suhtute nendesse naistesse, kes seda teevad?

Ma saan aru, et paljud Eesti naised on ühel või teisel põhjusel kuskil riided seljast visanud ja ka Playboy kaanel nii mõnigi tuntud Eesti naine seda teinud. Ju see on vajalik mingil põhjusel, ei heida samas hukka. Seda teevad ainult naised, kellel midagi ka näidata on. Ilus Eesti noor naine – miks mitte. Kui aga enda tüdruk seda teha tahaks, siis ma ei hakka pikalt seletama – vastus on ei. :D

Kes peaks esimensena armastust avaldama, kas mees või naine?

Arusaam on ju, et mees, sest muidu naine tundub pealetükkiv või meeleheitel. Jällegi mina sellega nõus pole. Vahel tuleb neid kirjutamata reegleid muuta.

Kas paljastavas rõivastuses naine on seksikam, kui kaetud kehaga naine?
Oleneb mis riietus täpselt. Peaks ikka jääma natuke salapära ka – see ongi seksikas. Kui kõik kohe lagedale laduda, see pole üldse huvitav.


Mairold Millert


Mairold Millert

Vaata ka: