OHMYGOSSIP – Itaalia, Palermo- “Elav koer visati prügikasti, tema kõrval kirjake: “Ma armastan sind”. Loom oli suletud musta kilekotti. Nälginud looma leidis mööduja, kes kuulis koera nutmist. Koer asub loomade varjupaigas ja tema elu püütakse päästa.”

Selline artikkel sattus mu silmade ette! No kas ei aja vihale? Ja milleks veel see kiri? See on puhas narrimine. Armastab ja viskab prügiskasti surema? Kuidas selline inimene üldse edasi elab? Magab ta öösel rahulikku und? Ma ei teeks kärbselegi liiga, ei meeldi vägivald, kuid selliseid elajaid laseks küll piinata! Mul ei ole sõnu… Jumal näeb ja ei mürista?

Ma ei suudaks mitte ühelegi elusolendile liiga teha. Päästan isegi lepatriinud veest, kuna ka nendel on siin elus mingi POINT! Kõikidel loomadel on… nagu meil, on ka neil õigus elada ja eksisteerida.

Armastan loomi. Nende viis armastust välja näidata on nii puhas ja siiras. Näiteks kassid ja koerad tulevad ligi, pannes pea Su sülle, vaadates Sind läikivate silmadega, tahtes ehk ütelda kui väga tänulikud nad meile, loomapidajatele on, et me nende kausid vee ja toiduga täidame, hoolime ja armastame. Paludes, et Sa neid kunagi maha ei jätaks!

Ainus erinevus mis loomadel on, on see et nad ei räägi. Nad ei suuda sõnadega selgeks teha, mida tunnevad! Kuid olles loomapidaja, tean, et sõnu polegi vaja, et armastust välja näidata. Kõikidel loomadel on erinev viis selle väljendamiseks, ja nad oskavad meid tänada!

Siit ka minu palve kõikidele, kellel on kodus koer, kass või muu loom! Ära tee talle liiga! Ära ela oma viha tema peale välja. Ta on elusolend täpselt nagu Sina! Kas Sa kannataksid väärkohtlemist? Usun, et mitte! Armasta teda, nagu sooviksid, et Sind armastataks. Kui ta on praeagu Sinu käeulatuses, tee talle minu poolt üks pai!

Mul on kodus kolm kassi – Mimi, Piero ja Blacky :) Nad on nagu väiksed lapsed mul, vajavad tähelepanu ja hoolitsemist! Ma ei kujutaks enam elu ilma nendeta ettegi. Nad on osa minu elust, täpselt nagu seda on mu sõbrad ja mu pere. Vahel ajavad ka nemad mind kurjaks, kuna saavad millegi pahaga hakkama, kuid me kõik saame sigadustega hakkama!!! Loom ei saa ju aru, et ei tohi teha. Kuid üldsiselt on nad nagu klounid, tuuseldavad mööda õue ringi ja kargavad ning teevad midagi, mis mind naerma ajab! (Mimi on kolme aastane maja pealik, hoiab pisemad vaos! Kui vaja saab kurjakski! Blacky ja Piero on õde-vend. Nad said nüüd aastaseks!)

Jätke meelde. Võttes kodulooma, võtate kui uue pereliikme. Selleks peab olema vastutustundlik. Ära võta uisa-päisa endale sellist vastutust! Mõtle enne ikka hoolega!

Soovin teile kõigile kaunist suvelõppu. Armastage oma karvaseid ja sulelisi!