Üle 30 aasta laval säranud 53-aastane Anne Veski on ka majanduslikult keerulisel ajal kui ümberringi peamiselt virinat kuulda, säilitanud oma optimismi ja pealehakkamise. Ajakirja Elukiri komplimendile naise särtsakuse kohta isegi surutise ajal naeris ajakirja Elukiri maikuu kaanestaar Anne: „Mind ei ole see surutis kuskilt otsast surunud, vahendab Trend24.

Vastupidi, ma tunnen ennast kangelasena, sest Veski võttis see aasta ennast kätte ja läks jõusaali! Ma olen küll ainult kuu aega käinud, aga juba tunnen ennast jube toreda inimesena. Ilma naljata! Ma olen iseendaga rahul ja seepärast olengi optimistlik“

Kuna Annele rühmas kooshüppamine enda sõnul ei meeldi, valis ta Status Clubis kõiksugu aeroobsete treeningute asemel jõusaali, kus saab endale sobivalt olla iseenda peremees. Treeneri etteantud programmi järgi jõudumööda lihaseid trimmida ja pärast saunas mõnuleda. 

Anne sõnul sai ta trenniminemise pisiku oma toredatelt ja sportlikelt naabritelt ja lisatõuke trennitegemiseks andis lauljatarile ka hiljuti sündinud lapselaps: „Kui sain teada, et saan vanaemaks, hakkasin mõtlema: ei kõlba ju olla selline vana ja haige vanaema, kes ei jõua lapselast üleski tõsta. Nüüd ma olen jõudu täis!“

Anne Veskit näeb lähiajal üle Eesti esinemas Ivo Linna juubelituuril “Iff 60” – Ivol ja Anne abikaasal Bennol on muide ühel päeval, 12. juunil sünnipäev! Osta SIIT pilet Ivo Linna juubelituurile “Iff 60”

Anne Veski lähiaja esinemistekava
12. juuni Ivo Linna juubelituur Kuressaare Lossihoovis, algus kell 21.00
09. juuli  Õllesummer, Tallinna Lauluväljak
10. juuli  Kontsert Elvas
11. juuli  Kontsert Paldiskis
17. juuli  Ivo Linna juubelituur Põlva Intsikurmu Laululaval, algus kell 21.00
19. juuli  Ivo Linna juubelituur Haapsalus Piiskopilinnuse õuel, algus kell 21.00
21. juuli  Ivo Linna juubelituur Paides Vallimäel, algus kell 21.00
22. juuli  Ivo Linna juubelituur Tartus Laululaval, algus kell 21.00
23. juuli Ivo Linna juubelituur Tallinnas Lauluväljakul, algus kell 21.00
24. juuli Ivo Linna juubelituur Rakveres Linnuses, algus kell 21.00
25. juuli  Ivo Linna juubelituur Pärnus Vallikäärus, algus kell 21.00
26. juuli Ivo Linna juubelituur Raplas Laululaval, algus kell 21.00