OHMYGOSSIP – Kellegi  teise inimese identiteedi kasutamine on lubamatu ja seadusega karistatav! Päevaküsimus mu blogi lugejale on: Miks kuradi pärast kasutatakse teiste pilte ja tehakse feik-kontosid?

Sügelema ajav viha tuleb sisse, kui näed enda pilti kellegi teise nime all. Tunne nagu oleks keegi Sulle lihtsalt näkku sülitanud ja naernud. Küsid endalt: Mida ta sellega võidab? Mis on tema plaan? Miks just mina?

Arvan, et sellistel inimestel ei ole mitte midagi võita ja oma eluga nad kuhugi ei jõua. Põhjuseid, miks inimesed enda piltide asemel kellegi teise omasid kasutavad, võib olla mitmeid. Minu jaoks on feikijad ebaküpsed, mõistuselt haige , argpüksid, kadedad või väga ebakindlad.

Ebaküpsed feikijad on noored, kes fännavad kedagi nii palju, et tahavad tunda kasvõi korraks ennast nende nahas. Peale paari päeva, muutuvad nad araks, et äkki saab keegi teada ja kustutavad konto ära!

Mõistuselt haiged feikijad on need, kellel on tõelised mentaalsed probleemid. Nad on sellesse virtuaalsesse ellu nii sisse elanud, sealt rohkem tähelepanu saanud kui tõelisest elust, uskudes ise ka, et nad on keegi teine! Päris elus neil sõpru ei ole ja teiste inimestega suhtlemine on välistatud. Nad oleks nagu reaalsest maailmast ennast välja lõiganud. Raske on selliseid veenda, et nad vale konto ära kustutaksid. Nende jaoks on see kinnine ring  millest välja pääseda on peaaegu võimatu.

Argpüksid, ebakindlad ja kadeda feikijad on siis minu jaoks sellised, kes häbenevad enda MINA, tahtes kellegile kaunimale, anonüümselt käkki keerata või haiget teha! Kas siis välimuse või muu “olulise” pärast. Arvan, et nad on suhteliselt sama iseloomuga inimesed nagu mõistuselt haiged inimesed, kuna mingi probleem peab olema sellistel tegelastel, kes arvavad, et kasutada kellegi teise pilti kuskil pornosaidil vms kohas tekstiga: “Otsin meest, helista mulle!” – ja siis mingi suvaline number all on naljakas või siis hea kättemaks!

Ja no muidugi on ka selliseid tibisi, kes enda piltide vahele sokutavad kellegi teise oma, et ehk petab ära. Päeva pealt oleks nagu 10 kilo alla võtnud ja isegi juuksed pikemaks kasvanud.  Sellistele ei oska ma nimegi panna! Mõttetu! Kui ise näed juba hea välja, mis see teise naise pildiga eputamine Sulle juurde ANNAB?

Kõigil meil on midagi erilist, mis kellegile ikka meeldib. Kellegi teise pilti kasutades ei saa sellised inimesed kunagi (virtuaalses maailmas) teada, millised need erilised küljed on. Nii tekitavad nad endale vaid probleeme ja tõenäoliselt ka süümepiinu.

Kurb on tõdeda , et inimesed ei löö siin kurjas maailmas enam millegile risti ette! Kasutada kellegi teise pilte, olgu see siis loom või inimene, tundub paljudele normaalne. Kahju lausa on inimestest, kes sellise terrori all kannatama peavad või on pidanud. Minu jaoks midagi banaalsemat olemas ei ole, kui kellegi võõra inimese pildi kasutamine.

Inimesed, mõelge enne, kui mingi sellise lollusega hakkama saate. Kellegi  teise inimese identiteedi kasutamine on lubamatu ja seadusega karistatav!

“Fake people are like pennies, two-faced and worthless.”  Unknown