Pärast teadet selle kohta, et pulmad Playboy looja Hugh Hefner’iga jäävad ära, hakkab ilmuma detaile Crystal Harris’e plaanidest. New York Post teavitab avalikkust sellest, et 24 aastasel blondil kaunitaril oli plaanis 85 aastane Hefner altari ees maha jätta.

Julm plaan oli osa meediastrateegiast, millega Crystal Harris oleks teeninud miljoneid. “Tema pulmi pidi filmitama tõsieluseriaali jaoks. 300 külalise ees pidi Crystal ütlema, et ei suuda siiski abiellu astuda. Tema eitav vastus oleks tekitanud sensatsiooni,” ütleb allikas ajalehele.”Tal oli plaanis anda “Ma jätsin Hef’i altari ees maha” intevjuu. Selle vastu oli huvi.”

Teisipäeval sai teatavaks, et pärast pühapäeval toimunud tüli oli Crystal Hugh Hefneri maha jätnud ning samal õhtul majast lahkunud. Põhjuseks olevat olnud see, et Crystal oli oma tulevast abikaasat juba kuid tunduvalt noorema mehega, kelleks oli Dr. Phil’i poeg Jordan McGraw, petnud.

“Playboy” jaoks on ajastamine halvim võimalik, sest täna ilmus ajakirja juulinumber, mille esikaant kaunistab Crystal Harris. Pildi kõrval on tekst: America’s Princess. Mrs. Crystal Hefner.