Hollywoodis elav lauljanna Janne Saar räägib Gossip.ee-le, et horoskoopidest ta ei sõltu ning ennustajaid ta ei usalda. Janne usub, et ennustajad on seotud musta maagiaga ning saavad oma informatsiooni millegi või kellegi arvelt. “Tuleb teha elus õigeid valikuid ja viia ennast olukordadesse kus seisad silmitsi väljakutsetega,” räägib Janne, et uskuda tuleb iseendasse.

Mis tähtkujust te olete? Kas olete kunagi uurinud enda tähtkuju nö. astroloogilist kaarti?
Ma olen tähtkujult Kaalud (sünnipäev on 17.okt.).  Ei ole uurinud.

Kas ja kui palju te usute tähemärkidesse ja horoskoopi?
Ma olen uurinud tähemärgi raamatud ja seisukoht on väga kahe vahel. Osad omadused mis minu tähemärgi kohta on kirjutatud vastavad tõele osad mitte. Ma pigem usun, et iga inimene saab ennast arendada ja treenida omandamaks soovitud iseloomuomadused ja enesekontrolli. Horoskoopi ma ei usu üldse. Ma ei usu, et tähed saavad ennustada inimese tulevikku – see ju tähendaks, et kõik on meie eest juba ammu ära otsustatud.

Kas te olete käinud kunagi ennustaja juures?
Ei ole käinud ja ei lähe ka. Ma arvan, et ennustajad on seotud musta maagiaga ja saavad oma informatsiooni millegi või kellegi arvelt. Palju on ka inimesi kes niisama luiskavad ennustuse kokku või toovad negatiivset energiat su ellu.

Kas te usute saatusesse?
Ma usun, et iga inimene kujundab oma saatuse ja elu ise. Tuleb teha elus õigeid valikuid ja viia ennast olukordadesse kus seisad silmitsi väljakutsetega.

Olete te kunagi ise tundnud, et teil on erilisi võimeid (näiteks näinud-tundnud mõnda sündmust ette)?
Ma arvan, et minu eriline võime on tugev intuitsioon. See aitab mind alati ja igas olukorras.

 

Loe lisaks:
KAALUD (24. sept – 23. oktoober)

Kaalud on sodiaagimärk, mida seostatakse Kaalude tähtkujuga. Kaalud on ainuke sodiaagimärk, mis ei kujuta elusolendit. Kaalud on tavaliselt kõige tsiviliseeritumad kõigist kaheteistkümnest sodiaagimärgist ja üsna tihti ka hea väljanägemisega. Neil on elegantsi, sarmi ja head maitset. Kaalud on lahked, väga õrnad, ilu ja harmoonia armastajad.

Kaalusid peetakse sageli kõige tasakaalukamaks märgiks, kuid see pole ilmtingimata nii. Kaalud on kahevahel olevad isikud, kes võivad metsikult võnkuda kahe äärmuse vahel või jääda üldse erapooletuks. Kaalud võivad kohaneda, end kohandada ja minna kompromissidele, et kõik oleksid õnnelikud, kuid sisemuses on nad väga sitke iseloomuga. Suhe on Kaaludele otsustava tähtsusega, sest üksinda tunnevad nad end ebatäiuslikena.

Kaalud suudavad hästi kritiseerida. Nad ei salli vaidlusi, kuid on heameelega ise ägedas vaidluses. Kaalude suureks miinuseks on nende otsustusvõimetus. Nad kahtlevad ja kõhklevad alatihti ning ei suuda ise otsustada ja vajavad teiste abi. Samuti on nad väga flirtivad ja ka pealiskaudsed.

Märksõnad, mis iseloomustavad Kaalusid:
Suhe, harmoonia, partnernlus, koostöö,diplomaatiline, lepitamine, perfekstionist, otsustustusvõimetu, kompromiss, ebasiirus, kohtumõistmine, kooskõlastamine, kahandamine, kahevahelolek, pinnapealmine, rahuarmastav, meelepärane, esteetiline, otsusekindel.

Kuulsad Kaalud läbi ajaloo: Julie Andrews, Birgitte Bardot, David Ben-Gurion, Sarah Bernhardt, Charles Boyer, Charlie Brown, Truman Capote, Dwight Eisenhower, T.S. Eliot, William Faulkner, Mahatma Gandhi, George Gershwin, Graham Greene, Helen Hayes, Rita Hayworth, Charlton Heston, Deborah Kerr, John Lennon, Walter Lippmann, Fraz Liszt, Mickey Mantle, Marcello Mastroianni, Nietzsche, Eugene O´Neill, Dr. J.B. Rhine, Eleanor Roosevelt, Ed Sullivan, Michael Todd jr., Oscar Wilde, Thomas Wolfe jne.

Element:     õhk
Polaarsus:     positiivne
Omadus:     kardinaalne
Kehaosa:     neerud, käed, selg
Valitsejad:     Veenus
Vastasmärk:     Marss
Eksaltatsioon:     Saturn
Langus:     Päike
Sünnikivi:     opaal, kvarts
Värvid:     roosa, kahvaturoheline, sinine, lavender
Numbrid:     neli, seitse
Nädalapäev:     reede
Vääriskivi:     lasuriit, kvarts, turmaliin
Metall:     teras, kuld, plaatina

[ot-gallery url=”gallery/janne-saar-gossip-ee-le-palju-on-inimesi-kes-niisama-luiskavad-v%c3%b5i-toovad-negatiivset-energiat-ellu”]