25 aastat on Arnold Schwarzenegger (63) ja Maria Shriver (55) olnud üks USA  tuntumaid abielupaare. Nüüd lähevad nende teed lahku. “Pärast sügavat järelemõtlemist, reflekteerimist, arutelusid ja palveid jõudsime me selle otsuseni,” ütlevad nad, vahendab Aftonbladet.

Terminaatori staar Arnold Schwarzeneggerja kuulsast Kennedyte suguvõsast pärit Maria Shriver näisid esialgu kummalise paarina kui nad 1977-l aastal ühel heategevuslikul üritusel kohtusid. Kuid armastus kestis ja üheksa aastat hiljem, 26-l aprillil 1986-l aastal, said neist abikaasad. Abielust on sündinud neli last, kes on praegu 14, 18, 20 ja 21 aastat vanad.

Oma teates kirjutavad nad: “Praegune aeg on meie jaoks suurte muutuste aeg nii isiklikus kui ka tööalases mõttes. Hetkel elame me eraldi samal ajal oma suhte nimel tööd tehes. Me kasvatame oma lapsi jätkuvalt koos. Nemad on meie valgus ja meie mõlema universumi keskpunkt.”

Väidetavalt kaalub Arnold Schwarzenegger filmitööstusesse naasmist ja just samas osas, mis talle maailmakuulsuse tõi –  Terminaatori rollis.

Maria Shriver on aastaid eduka ajakirjanikuna töötanud ning on viimasel ajal organiseerinud iga-aastast ja tunnustatud naistekonverentsi.