Moemeedia poolt sageli valitud kõige paremini riietuvaks ja esimeseks lauljaks, kellel on oma moenäitus (toimus Londoni V&A uuseumis 2007) tutvustas uut parfüümi, vahendab Naistemaailm.

Kylie kombineerib trendilooja stiili ja pariisliku šiki. Tõelise moeikoonina teab ta alati, kuidas anda riietusele pisut ainulaadsust. Ta mitte ainult ei kanna riideid vaid tõlgendab neid. Kylie inspireerib disainereid, kes lõid kostüümid ka tema viimase tuuri jaoks. Kuhu iganes ta läheb, tekitab ta imetlust oma loomupärase elegantsi vastu.

Kylie kommenteerib oma uut lõhna “Couture” niimoodi: “Nagu enamik naisi, nii ka mina suhtun kirglikult moesse ja stiili, nii punase vaiba glamuuri kui igapäevasesse šikki. “Couture”-ga tahtsin luua modernse, elegantse lõhna igale tugeva stiilitajuga naisele. Valisin selle nime, sest Couture on moe süda ja hing.”

Kylie Minogue Couture
kehastab Kylie uut aurat, moderset ikooni, kelle särav naeratus väljendab tema kirge elu vastu. Elegantne, kuid kaasaegne ja ultra naiselik lõhn avaneb amarena kirsi, sidruniõie ja kannikese buketiga. Lõhnasüda koosneb eksootilisest ilang-ilangist, öisest jasmiinist ja passioonilillest, mis annavad lõhnasüdamele peene, eksootilise hõngu.

Järellõhn näitab Kylie sisemist tugevust ja koosneb muskusest, mis ümbritseb sind  kašmiiri pehmusega, lisaks valge seedripuu ajatul elegantsil puhkav vanilje kauakestvaks naiselikkuseks. Tulemus paljastab Kylie uue dimensiooni tema isikupäras, nagu rätsepa poolt valmistatud rüü, mis kiirgab ahvatlevat glamuuri ja on meeldejääv ning kuulub Kylie erilisele stiili juurde.

Kylie Minogue Couture särav elegants peegeldub graatsilises, ovaalses tualettvee pudelis. Pudelikork kujutab modernset korsetti, mis Kylie stiili puhul annab edasi ultra-naiselikkust ja glamuuri.

Tualettvesi on kaunilt pakendatud õrna kullakarva karpi. Säravad, kuldsed pitsid lähevad risti-rästi üle pakendi nurga tekitades glamuurse tunde.

Kylie Minogue Couture on sädelev, peen, lilleline ja muskuseline lõhn, millest kiirgub elegantsi ja modernsust.  Tipunootidena kerkivad aroomist amarena kirss, sidruniõis ja vintage kannike, keskmised noodid sisaldavad ilang-ilangi ning jasmiini ning aroomibuketi lõpetavad vanilje, valge seeder ja võrgutav muskus.