Endine ajakirjanik ja tänane staarblogija Inno Tähismaa otsustas lõpetada lihasöömise ja hakkas sellest päevikut pidama. Blogi sissekande pealkiri: “Lihast loobumise päevik, 7. päev: uni on märksa parem ja tõusnud seksuaalne võimekus”

“Nonii, nüüd üks rõõmusõnum neile meestele, kes on aastaid vaevelnud oma seksuaalse võimekusega, ehk keda on vaevanud enneaegne seemnepurse, nagu mina. Jätke ära liha ja piimatooted, ning te märkate imet. Te “peate vastu” kindlasti 100 korda kauem kui muidu. Võin ma öelda oma kogemusest lihast loobumise 7. päeval.” kiidab Inno oma blogis lihast loobumise eeliseid ning lisab:

“Ja uni on märksa parem ja sügavam. Pole enam vastikut rõhumistunnet kõhus. Ja üldse on reipam tunne. Eile tundsin, et selg on sirgem ja ma oleks nagu pikemaks kasvanud isegi. Kummaline.”

Taustaks kirjeldab, et pool aastat tagasi jätsin ära kõik lehmapiima sisaldavad toiduained, ning nädal tagasi kõik lihatooted, välja arvatud kala ja krevetid. Menüüsse tulid tagasi teraviljatooted, mille puhul jälgin, et nad ei sisaldaks piima. Õnneks on enamik teraviljatooteid, nagu leivad ja saiad just sellised. Või asemel kasutan Beceli taimset margariini. Ja lehmapiima asemel kaerapiima.

Kas sina sööd liha? Kas on veel mehi, kes on täheldanud, et lihasöömise pärssimine pikendab suguühte aega? Jääme põnevusega ootama, millised nähud ja tähelepanekud ilmnevad 100. päeval! ;)