Kaubanduskeskuste ning toidu- ja ehituskaupluste siseraadio programmides kõlab emadepäeva-nädalal Ivo Linna valitud muusika. Ostukohti, kus legendaarse laulumehe muusikavalikut kuulda saab, on üle Eesti rohkem kui sada viiskümmend. Valikus kõlavad Ivo Linna lemmiklood paljudelt erinevatelt eesti- ja välismaistelt artistidelt, mis kõik pühendatud käesoleva nädala tähtpäevalistele – emadele.

Ühtekokku sisaldab Ivo Linna emadepäeva muusikavalik tervelt üheteistkümne ja poole tunni jagu muusikat, kuhu mahuvad tuntud ning südamlikud lood paljudelt lauljatelt ja ansamblitelt alates 1960-ndatest aastatest kuni tänapäevani välja.

“Panin sellesse töösse ikka killukese südant ka sisse, sest ema on ja jääb meile igaühele kallimaks inimeseks maa peal,” kommenteeris laulumees oma valikut, mis sisaldab üsna erinevaid muusikastiile alates klassikalisest muusikast kuni rock´n´rollini välja.

Küsimusele, mis lugu Ivo Linnale seoses emadepäevaga kõige esimesena meelde tuleb, nimetab ta oma suurimaks lemmikuks Robert Theodor Hanseni viisi ja Lydia Koidula sõnadega “Ema Süda”, millel on  alates selle valmimisest 1882. aastal kuni tänaseni paljude eestlaste südameis eriline koht.

Ivo Linna koostatud emadepäeva-nädala muusikaprogrammi saab kuulata kuni 8. mai õhtuni152-s erinevas ostukohas, sealhulgas Selverites, Rimides, Prismades, Maksimarketites, Konsumites, K-rautades ning paljudes teistes kaubanduskeskustes ja ehituskauplustes üle Eesti.