Philippa Middleton ehk Pippa nagu teda tavaliselt kutsutakse, tuli õe pulma valges kleidis. Liibuv kleit oli disainitud Alexander McQueen’i peadisaineri Sarah Burton’i poolt samuti nagu ka pruudi kleidid.

Philippa Middleton‘i kleit sai kahe miljardi vaataja poolt üle kogu maailma vähemalt sama suure tähelepanu osaliseks kui Kate Middleton‘i oma. Osa pidas seda koguni kaunimaks kui pruudi kleiti. Järgmisel päeval oli Pippa nimi paljude huulil. Briti ajalehed kutsuvad teda “the royal hottess”. Asi on läinud nii kaugele, et arutletakse selle üle, kas Pippa ja prints Harry vahel on midagi toimumas. Kirikus polnud Harry komplimentidega kitsi. “Päriselt, Sa oled täna tõesti väga ilus,” ütles ta.

Kui Pippa laupäeval koos perekonnaga hotellist “The Goring” lahkus, olid fotograafid hotelli juures valvel. Kui nad Pippa’t perega märkasid, karjusid nad endal hääle ära. 

Väidetavalt käib Pippa kriketimängija Alex Loudon‘iga, kes on prints William‘i lähedane sõber. Kas Pippa’st ja Harry’st tõepoolest kunagi paar saab jääb üle vaid näha … Kuid paljudele näib see mõte südamelähedane olevat, näiteks Twitteris. CNN’i Piers Morgan twitterdas: “Prints Harry ja Pippa Middleton – kas veel keegi mõtleb, mida mina mõtlen?”

Pärast pulmi sai Pippa endale Facebook’is fännilehekülje, millega liitus kõigest 24 tunni jooksul 36 000 liiget.