Miss Soome võistlusest tuttav Anni Uusivirta vahetab luksusliku Abu Dhabi elu Soome tavalise elu vastu. Nimelt on neiu otsustanud end proovile panna Soome modelliturul, kirjutab MTV3.

 

Anni Uusivirta on Abu Dhabis elanud juba neli aastat, aga nüüd lõpetas ta sealse töö lennufirma stjuardessina ja soovib kolida Soome niipea, kui võimalik. Neiu tahaks end proovile panna Soome modellitööstuses.

“Viimasel töövahetusel oli kurb olla, kui sain töökaaslastelt hüvastijätu kaardi. Hakkan endist töökohta igatsema, eriti seda, et sai ühe kuu jooksul külastada mitmeid eri riike. Jään igatsema kõiki eeliseid, mis tööga kaasnesid. Nüüdsest pean ise hakkama eluaseme eest maksma ja ka lennupiletid on tavahinnaga,” kurvastab Anni.

Abu Dhabisse jääb ka Anni kauaaegne poiss-sõber Mohamed Khalid, kes ei ole Anni kolimisest sugugi vaimustuses.

“Eks ta on mu otsuse üle õnnelik, aga vahel tal tuleb masendus ja palub, et ma ikkagi ei lahkuks. Aga ega ma teda ju lõplikult ei jäta. Järgmine kord näeme juba juunis, sest ma ei suudakski temast kauem lahus olla.”

Abu Dhabi kuuma ilma ja luksusliku elu juurest Soome oma vanemate juurde koliv Anni usub, et sulandub kodumaa keskkonda ilusti tagasi. Vanemad elavad Nurmijärvil.

Mõned modellindusega seonduvad tööotsad on juba kokku lepitud, aga tuleviku osas ei ole veel õrna aimu, mis saama hakkab.

“See oleks tore, kui ma nüüd päris töötuks ei jääks. Võtan alguses siiski rahulikumalt, sest olen ju mitu aastat tööd teinud.”

 

 

Loe lisaks:

Miss Soome võistlusel osalenud Anni Uusivirta: Elan Abu Dhabis väga luksuslikku elu

Soome missivalimistel osalenud Anni Uusivirta kiitleb: Mul on teenijad, vinged autod ja muretu shoppamine

Miss Soome valimistel osalenud Anni Uusivirta: Moslemiks pöördumine hirmutab

[ot-gallery url=”gallery/miss-soome-saatest-tuntud-anni-uusivirta-kolib-abu-dhabist-soome-tagasi-hakkan-lukslikust-elust-puudust-tundma”]