Ajal, mil inimesed sõidavad trollis jänest ning loetakse igat senti, on limusiini teenuse pakkujatel üldiselt hapu aeg. Et inimestel selline teenus siiski meelest ei läheks, on nutikas turundusettevõte välja mõeldud nii enda firma kui kliendi promomiseks seksika reklaami, mis ilma maksmatagi meediakanalites levib ning pilku köidab.

Seksikas ja vallatus videoklipis mängivad kelmikaid vahumänge tuntud “Alasti uudiste lugejad” ning “Unistuste printsessis” osalenud Lilit Kaaret ja Triinu Hoolma ning bikiinimiss Gätlin Roosimägi.

Kui nii kaunid ja skandaalsed tüdrukud 800.- krooni/h teenust kasutama ei kutsu, siis mis veel seda teha võiks? Glam Limusiini pakkujad Markus Tamm ja Palle Kõlar peaksid valminud reklaamklipiga ju küll rahul olema, eriti juhul, kui see lihtsalt “fun” projekt oli, mis muuseas võiks ka mõne huvilise tuua. Kõige lahedam on aga see, et ma olen terve hommiku mõelnud selle üle, et huvitav, milline on nende soovitud või eeldatav sihtgrupp, keda nad selle reklaamiga teenust ostma püüavad?

Tüdrukutega tehtud fotoseeriat näed SIIT!