OHMYGOSSIP – Tihti vaevavad naised oma pead küsimusega, mida mehed tegelikult vaatavad, tahavad ja minult ootavad? Ohmyossip.ee otsustas sellesse müsteeriumisse veidi selgust tuua viies läbi meeste seas küsitluse. Esitasime erineva tausta, vanuse ja suhteseisuga meestele 3 küsimust:

1. Mida te naise juures esimesena märkate või vaatate?
2. Milliseid välimuse- ja iseloomujooni peate naise juures kõige olulisemaks?
3. Mida tie arvate, mis on suhte püsimise eelduseks?

Vastusest selgus, et Eesti mehed on üsna ühel meelel- enamik mehi pidas oluliseks välimust, kui selle all ei peetud niivõrd silmas seda, et naine peab olema nagu Barbie nukk, vaid seda, et naine oleks hoolitsetud ning maitsekalt riides. Oluliste omadustena toodi välja näiteks sõbralikkust, arukust ja head huumorisoont. Erinevalt paljude naiste arvamusele nagu otsiksid mehed piitspeenikesi modellimõõtu rinnakaid blondiine, ei leidnud aga sugugu kinnitust. Vastupidi, paljud mehed hoopis leidsid, et naine olgu pigem sportlik või volüümikas, kui kondine. Juuksevärvi ei maininud ükski küsitluses osalenud meestest ning ka rindu mainisid vaid üksikud mehed. Suhte püsimise eelduseks aga peeti peamiselt ühiseid huve, üksteise mõistmist ning usaldust.

Loe altpoolt ka valikut küsitluses osalenud meeste vastustest:

Aadu 25
1) Eks esimese asjana jääb ikka silma välimus, peab olema hoolitsetud ja oskama käituda…see nüüd nii oluline polegi, et oleks mingid gucci ja louis vuittoni riided seljas.
2) Välimusest oli juba esimeses punktis juttu.. aga iseloomujoontes võiks olla sõbralik ja heatujuline, ning lõbus ja aus.
3) Ilmselt suhe püsib siis, kui mõlemal on koos hea olla, ühiseid huvisid, jututeemasid ja tegevusi mida teha, et ei hakkaks igav ja ei tekiks tüdimust üksteisest.

Marger 30
1) Esimesena ikka vaatan üldist välimust ja ka natukene ka seda kui maitsekalt keegi riides on… midagi peab erilist olema välimuses, et tõmbaks.
2) Tähtis on ,et naine kannaks hoolt enda eest. Igal inimesel erinev maitse aga mulle meeldivad sellised, kes on modellimõõtu ka laiuselt.
3) Kindlasti tähtis on usaldus ja ka kindlus!

Mait 24
1. Esimesena vaatan muidugi välimust – ma ei saa öelda, et see pole oluline. Teinekord aga kompenseerib inimese välised puudused tema värvikas iseloom, omapära ja käitumismaneerid.
2. Esmatähtis on puhtus, sellele järgneb muidugi mõistus ja välimus. Kenasid naisi on palju, samas on nende seas ka palju räpakaid ja enese eest mitte hoolitsevaid olevusi. Välimuse juures on esmatähtis nägu, juuksed ja käed. Ma ei mõtle siin küüsi vaid seda, et käed oleks hoolitsetud ja puhtad, kuna käte näol on tegemist inimese visiitkaardiga. Ja loomulikult lõhn, hääletämber ja -kõla.
3. Suhte püsimise eelduseks on selle tekkimislugu, vastastikune tõmme ja usaldus. Viimane loetelust on ilmselt vist kõige tähtsam – kui puudub usaldus, siis ei kesta ka suhe.

Taavi 38
1.Kõigepealt vaatan silmi ja siis naeratust. Eks üldine pilt kah loeb- keha, riietus, meik jne.
2. Muidugi igal mehel on oma naisideaal aga samas reaalses elus me ei otsi seda täiuslikku naist. Vatame ikka kogu komplekti, et oleks ok välimus ja keha, samas, et oleks mõistus peas ja oleks rõõmsameelne ning huvuitav inimene. Vaatame ka naist, kui oma tulevase lapse ema-seega peaks ta olema truu, kohusetundlik, väärtustama perekonda, oskama süüa teha, armastama puhtust jne.
3. Eks on vaja klappi nii igapäeva elus, kui ka voodis. Suhtele tuleb kindlasti kasuks koos vaab aja veetmine, näiteks ühised hobid ja huvid. Hea, kui saad naisega erinevatel teemadel vestelda aj tuleks üksteisele toeks olla, mitte kritiseerida. Ja kindlasti ei tohi naine olla litsakas ega valelik.

Marek 27
1. Naise keha ja keha hoiak – on näha, kas naine hoolitseb enda eest või on muidusööja.
2. Välimuselt peab naine olema sale, puhas ning ilusate juuksega. Iseloomult, olemiselt – tark/intelligentne, hea huumorisonega ning julge.
3. Esimene kindlasti usaldus, üksteiste mõistmine nii palju kui se loogiliselt võimalik on ja kindlasti toetamine asjades ka siis, kui see endale alati ei meeldi.

Peeter 25
1. Esimesena vaatan silmi, siis küüsi ja siis riideid.
2. Välimus hoolitsetud kuid mitte ülepakutud. Iseloomujooned – enesekindlus, enesepositsioneerimine avalikus kohas.
3. Suhte püsimise eelduseks on mõlema osapoole ausus, usaldus ning pingutus rutiini peletamiseks. kumbki osapool peab teadma, mida ta suhtest tahab saada ja mida ta tegema peaks et see püsiks. ei piisa vaid selleks et kumbki soovib vaid kindlat sekspartnerit

Mart 35
1. Esimene asi mida ma märkan naise juures, kui seljatagant vaadata, siis ei ole kahtlust ka, et naine on prink, pepu tõmbab silmad endale nagu magnet.
Kui eestpoolt vaadata, siis läheb pilk ikka figuurile, kiirelt liigub pilk ülalt-alla, ehk nägu, rind, keha, jalad. Ja kui on midagi erilist, siis liigub pilk sinna tagasi, näiteks eriliselt omapärane nägu, juuksed, sale figuur, pikad jalad. Palju sõltub muidugi riietusest, eks miniseelik ja konts teevad pikemad jalad veel pikemaks, ja rõhutatud talje teeb ju veel saledamaks. Sportlik figuur torkab aga alati silma, ja sellisel naisel silm kohe puhkab.
2.Välimuse poole pealt, ma olen üsna valiv, ma ei ütle, et peab olema mingi nuku välimusega. Pigem valin ma sportliku ja aktiivse tüdruku kui diietidest näljutatud modelli.
Iseloomujoontelt, kui väline osa on vaadatud, siis inimesega suheldes saab üsna kiiresti aru, kas tegemist on iseloomult hea või sellise “Mina ja maailm” inimesega. Eelistan mitte ennasttäis inimesi. Kui nüüd edasi minna, siis peaks iseloom olema rahulik, mitte actionit täis, mulle sellised ootamatu vihareaktsiooniga ja uksi paugutavad naised peale ei lähe.
3. Suhte püsimise eelduseks, ma arvan et üks kõige tähtsamaid asju võib olla ühised huvid, mitte neid et neid tehakse alati koos, kuid näiteks, kui üks inimene teeb sporti aga teine hoopis maalib, siis see maalija ei saa kunagi aru, miks teine poole käib trennis ja rahvaspordiüritustel ja miks ta ostab mingit spordivarustust ja selle baasil tekivad peagi lahkhelid.
Samamoodi ei saa spordist huvitatud inimene aru, et miks see maalija istub kogu aeg kodus ja käib kuskil kunstinäitustel. Mõlemal tekib sel juhul erinev sõpruskond ja sõpruskond ikka korraldab üritusi ning see omakorda võib kaasa tuua trotsi ning partneri keelamist. Muidugi seksuaalselt peavad ka inimesed sobima, muidu ei ole võimalik neil pikalt koos olla.

Sven 29
1. Esimesena märkan olekut, käitumist, välimust, silmi, nina, siis juukseid jne! Rindadele jääb ka pilk peale, kuigi paljudel polegi neid aga mis siis ikka, saab ka ilma hakkama.
2. Teiseks puhtus eelkõige, seda on kohe näost näha kuidas meik jne. Iseloomujooned: sõbralik, mitte liiga palju flirtiv olek, põhiline, et on edasipüüdlik. Kõik naised on toredad, kui nad ei vaevle just stressis.
3. Suhte eelduseks hea läbisaamine ja klapp. Ja kindlasti sõprus eelkõige aga, peab jääma ka hingamisruumi, kui ma olen 24 h koos naisega, siis see on juba liig, sest mehed ja naised on ikkagi erinevad, üldse inimesed on erinevad.

Andres 42
1. Eks ikka välimus jääb silma aga siinkohal ei p
ea silmas, et naine peab mingi nukuke olema, igasugu kunstripsmed ja kunstjuuksed ning küüned on minu jaoks eemaletõukav. Naine peab olema ikka loomulik ja hoolitsetud. Kindlasti vaatan ka figuuri ning riietust, naisel peab olema maitset. Stiilsuse ja labasuse vahel jookseb õhkõrn piir.
2. Välimus kahvatub, kui naine on rumal, seega hindan arukust, sallivust, ausust ning avatust. Naine olema enesekindel, kuid samas mitte üleolev
3. Peab olema klapp oma partneriga nii vaimsel kui füüsilisel tsanadil. Suhte püsimise eelduseks on truudus ja usaldus, samuti ka üksteise toetamine ning valmidus kompromissideks.