Tuntud raadiohääl ja saatejuht Kertu Jukkum on tegus naine, kes teeb palju ja jõuab palju. Oma igasse päev mahutab Kertu ka tervisliku toitumise, erilise tähelepanu all on hommikusöök. Kertu on tuntud ka oma julgete ja ausate väljaütlemiste poolest, Gossip esitas Kertule 7 põnevat küsimust, millele Kertu oli nõus lahkesti vastama.

1. Mis paneb teid nutma?
Olen väga emotsionaalne inimene. Vastav film, muusika, inimesed ja nende lood panevad mind tihti nutma. Kui aus olla, siis ma naudin nutmist, sest see puhastab vaimu pingetest ning annab kehale tubli annuse endorfiine!

2. On teil mõni fetiš?
Kõrged kontsad, teksapüksid ja meeste parfüümid.

3. Kui saaksite enda juures midagi muuta, siis mis see oleks ja miks?
Kui saaksin midagi enda juures midagi muuta, paluksin omale lauluvõime. Sest see on anne, mida saab arendada õige vähe. Andekaks laulja sünnitakse, mitte ei õpita.

4. Mida märkate/vaatate esimesena mehe juures?
Üldpilt on oluline. Ilmselt on peamine, kas mehest õhkub mehelikkust.

5. Mis on suurim meeletus või lollus, mis te oma elus teinud olete?
Läksin 18-aastasena teisele poole maakera elama, teadmata mis mind tegelikult ees ootab. Õnneks karastab iga raskus, millest võitjana välja tullakse.

6 .Mis on teie arust püsiva suhte 3 komponenti?

Armastus, truudus ja austus.

7. Mis te arvate, kas mees peab alati tasuma arve?
Ei, ma ei arva, et mees peab alati tasuma arve. Kõik sõltub situatsioonist. Kui inimesed on suhtes, pole vahet, kes maksab arve. Esmakordselt teist inimest välja kutsudes maksab etiketi järgi kutsuja.