Publik.ee kommentaariumis algas massiline kommentaaride tulv, kui ilmus artikkel Helena-Reeda päritolust ning laste nimedest (Loe SIIT). Publik uuris, milline on Gossip.ee peatoimetaja ning kahe tütre, Estella Elisheva ja Ivanka Shoshana ema Helena-Reeda (32) seisukoht ning mida ta arvab kommentaatoritest, kes ennast erinevates väljaannetes inimeste peal välja elavad ning mõne kommentaatori rumalast väitest, et keerulised laste nimed tulenevad vanemate vähesest haridustasemest?

“Ohh… Jah, olen kursis Publik.ee kommentaaridega minu laste nimesid käsitlevate artiklite juures. Loen peaaegu alati, mida inimesed kommentaaridena kirjutavad. Ei, see mind ei häiri, mida kirjutatakse, kuigi see on kurb, et inimesed on nii sapised. Olgem ausad, et piinlik on tegelikult neid kommentaare lugeda. Piinlik on kommentaare lugeda kõikides Eesti väljaannetes, sest need on salvavad ja pahatahtlikud,” räägib Helena-Reet.

“Gossip.ee-s võin kustudada kõik kommentaarid, mis tahan ning reeglina ma ka halvad kommentaarid kustutan. Täiesti uskumatu, et inimsed on nii läbivettinud pahast. Viimati lugesin oma enda artikli kommentaarina, et “Ei teagi Helena-Reeda peenikeseks olemise perioode, et ta on kogu aeg paks…” jne. Ühesõnaga, inimsed soovivad kogu südamest ennast kellegi peal välja elada. Olen õnnelik, et võib-olla nii mõnigi enesetapp jääb ära, elades ennast näiteks minu peal välja.”

“Kellelegi ei meeldiks, et tema lapse nime kohta kirjutatakse, et see on “Vasja Kusja Sussnusja suhuvõtja nimi”, või et vanemad, kes panevad lapsele “keerulisee nime”, on madalalt haritud ja et nende lapsi hakatakse koolis narrima. Nende kommentaatoritega vaidlema hakata oleks mõttetu,” arvab Helena-Reet ning lisab: “Küll aga püstitaksin küsimuse… Kui nõnda paljud inimsesd usuvad, et nime pärast hakatakse kedagi koolis narrima, kas ei peaks siis hoopis tõsiselt tõstatama koolivägivalla küsimuse päevakorda?! Kas tõesti ühiskond on nii pinnapealseks muutunud, et inimesi hinnatakse nende nimede järgi?”

“Vanemad, kes raiskavad aega pahatahtlikele kommentaaridele, võiks selle sama aja kulutada oma laste peale, rääkides, et teiste kohta halvasti ütlemine on kole. Pöördudes tagasi minu ja mu mehe haridustaseme juurde, siis kui see kedagi peaks tõesti huvitama, võin öelda, et mu mees võiks oma haridusega häbenemata presidendiks kandideerida. Ta on lõpetanud keskkooli ja ülikooli Cum Laude. Magistrantuuris olnud nii EBS-is kui Ameerikas. Räägib kõrgtasemel eesti, vene, inglise, saksa keelt ning normaalselt rootsi keelt. Minul on nii majandusalane kõrgharidus, spetsialiseerumine juurale ning ajakirjandus- ja filmi konservatooriumi diplom. Ka keelteoskus on üle keskmise. Üldiselt usun, et minu elu täiuslikkusest eraldab vaid see, et mul rohkem lapsi pole.”

“Ja ikkagi tahaks öelda: armastage ennast ja ligimesi rohkem. Nii halb kui ka hea soov on nagu bumerang, mis tuleb kaarega tagasi. Mina katsun juba tükk aega leida kõiges vaid positiivset ning pean tunnistama, elu on palju ilusam!”

 

Loe lisaks:
Miks pani Helena-Reet Ennet oma lastele nimeks Estella Elisheva ja Ivanka Shoshana?
Reedel ilmus Gossip.ee peatoimetajast ja kahe väikese tütre Estella-Elisheva ja Ivanka-Shoshana emast Helena-Reet Ennet’ ist lugu, milles pöörati tähelepanu kehakaalule ja tervislikule toitumisele. “Perioodidel, mil ma olen peenike, ma praktiliselt ei söö ning teen jubedat moodi trenni,” nentis Helena-Reet, kes tunnistab ka Publikule, et tunneb oma suurenenud kehakaalu pärast muret.
Loe edasi SIIT