OHMYGOSSIP – Jah, ma olen pissed off ja paljud inimesed ärritavad mind. Kuid, kui paljud inimesed ei oleks nii isekad litsakad, juhmad, põikpäised, põhjendamatu ülbusega ja ei arvaks endast “ma ei tea mida”, siis ei oleks ka mina pooltki nii karm ei oma blogis ega ka tavaelus… !

Olen lihtsalt sellest igapäeva jamast pettunud. Ainus mis ma saan teha, on selle kõigega kaasa minna ning oma arvamus välja öelda, et keegi vähemalt aru saaks, kui palju lollust siin ilmas on ja prooviks ennast kasvõi natukenegi muuta. Minule on antud võimalus oma arvamus välja öelda ja ma ei karda seda avaldada!

Siin maailmas on nii palju asju mis mind närvi ajab, nagu näiteks igasugused “smart ass‘ id”, kes on kogu aeg nii tõsised ja elu ei oska vabalt võtta.  Ainult hädaldaks. “Appi ma olen nii paks”, “Appi ma ei suuda enam elada” ,”mu juuksed on nii koledad”, “Ah mu shokolaad on liiga valge” jne. Appi, appi, appi… ja nii päevad läbi. Ise käivad ringi silmaklapid ees, elu absoluutselt ei naudi ja ei tahagi teada, kui palju suurepärast siin ilmas on!

Nad suudavad keerata Su päeva nii peapeale oma probleemidega, mis tegelikult absoluutselt ei eksisteerigi. Et tähelepanu saada, siis nad peavad iga päev midagi välja mõtlema, et oma nn. sõpradelt kaastundeavaldusi saada ja (näiteks) arvuti taga vaadata KUI PALJU “Sõpru” neil on. Olen 99,9% kindel, et pooltel nendest nn. sõpradest on koblakas ees sellest negatiivsusest ja ühel päeval, kui keegi suudab tõe näkku ütelda missis / mister negatiivsusele, on juba hilja ja tema ümber ei ole enam ühtegi inimest, kes teda toetaks kui tal tõesti abi vaja on.

Inimesed võivad lõputult vinguda ja viriseda. Üks tuttav halab kogu aeg, kui si*asti tal kõik läheb, rahaga kitsas käes, elu on raske, viimasel ajal on kõik ainult halvemaks läinud…

Ok, kuulan-lohutan ja olen mõistev aga kui selline jutt kordub iga kord temaga rääkides, siis ajab ikka vihale küll. Pole minu süü, et oma elu elada pole osanud. Ja välimuse kallal virisemine! Tule taevas appi, pea igat asja on võimalik parandada! Ja need, kes pirisevad, et paksud on või et kuskil on lisakilo või rasvarull. Võtke ennast ise kätte!

Vahel hädaldab nii täiesti normaalkaalus inimene – no absoluutselt kohe keeran selja ja astun minema sellise jutu peale.  Aga teinekord räägib see, kes trenni ei tee ja toitumist vabsee ei jälgi. Ütlen, “Mine Trenni” aga tema vastab: “Ei viitsi”. No kui ise ei viitsi ja ei taha, siis mida sa vingud!

Sorry no, oma viga siis, mul suva, ega sinu pekid minu küljes pole. Deal with it!

Inimesed kes te ennast ära tundsite – suunurgad üles! – NAERATAGE ! ELAGE ! JA NAUTIGE IGA HETKE !!!

Minuarust on maailmas nii kuramuse palju vapsutavaid asju, mida saab nautida. Soovitan vaid klapid silme-eest ära võtta ja see asi leida!